Bedrijven

Bent u als werkgever begaan met het welzijn van uw mensen?

SLOW DOWN, BEFORE YOU SPEED UP!

‘Burn-out’, letterlijk vertaald: ‘opgebrand’. Suiker, fastfood en vele, ja zelfs aanbevolen voedingsmiddelen zijn voor het lichaam maar een snelle, vluchtige brandstof. Aangestookt door een vuur van stress gaat je bloedsuikerspiegel met jouw lichaam en je hersenen aan de haal, met lichamelijke en mentale klachten als gevolg. Zo eenvoudig is het. Uit dit soort inzichten ontstaat de motivatie om iets te veranderen. Investeer daarom in kennis en logische, toepasbare inzichten!

Van burn-out naar bruisende energie!

Heb je interesse in een WIN-WIN-WIN situatie, voor je bedrijf, je mensen en jouzelf? Het resultaat is meer vitaliteit, een betere gezondheid en zin in het leven en een verhoogde veerkracht, waardoor je ook beter met tegenslagen om kan gaan.

3-isOne biedt praktische, bruikbare tips voor PREVENTIE & TRANSFORMATIE van burn-out naar bruisende (werk)energie. Exacte wetenschap op het scherp van de snee, met een vleugje humor en gebaseerd op de realiteit van het dagelijks leven. Dit op maat van de doelgroep:

De mogelijkheden zijn legio:

 • Lezingen of workshops: Voed lichaam, brein & hart voor optimale werkprestaties!
 • Uw vergaderingen of bedrijfsfeesten in een gezond jasje: inclusief korte, interactieve lezing en aanpassing van de catering (naar wens)
 • Interactieve sessie ‘Gezondheids-SWOT’, op maat van uw bedrijf. Deze analyse brengt in kaart hoe de balans tussen welzijn & welvaart tot optimale resultaten leidt voor uw bedrijf.
 • 3-isOne@work: een stappenplan in drie fasen, individueel of voor kleine groepjes, inclusief persoonlijke analyse, met als resultaat:
  • minder ziekteverzuim
  • meer arbeidsvreugde en levensenergie
  • betere focus en concentratie
 • Een variatie aan workshops voor groepjes van 10 – 15 personen

Heeft u zelf een ander idee in gedachten? Shoot!

Vraag vrijblijvend een prijsofferte voor een van bovenstaande gezondheidsverbeteringen.


INTERESSE?

Vul het contactformulier in. Ik beantwoord je vragen en doe een passend voorstel op maat, afhankelijk van de huidige toestand en verwachtingen van jouw organisatie.

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw bericht