Workshopbeschrijving

Voed lichaam, brein en hart, met chocolade?: Genieten met raw chocolate!


Praktisch

Datum: op aanvraag
Locatie: Sint Niklaas
Prijs: € 49 inclusief chocoladepraline, het boek 'Het Chocolademeisje - voorschot ter bevestiging van je inschrijving: € 15

Beschrijving

Pure chocolade, de weg uit emo-eten, de weg uit vermoeidheid! Deze chocolade voedt je lichaam, je brein en je hart. De bitterzoete verleiding waarvan je kan en mag genieten.  Op een speelse manier ga je aan de slag met je:

  • 5 zintuigen
  • 5 smaken

Je leert chocolade in verschillende vormen proeven, voelen en beleven. Een educatieve belevings workshop, terwijl je aan de slag bent met chocolade deelt Christel gul haar kennis over voedingsmiddelen en de invloed ervan op je lichaam, je brein, zelfs je emoties en werkprestaties. Wat ze jou vertelt beleef je en levert heel wat aha-momenten op. Vanaf nu, voor altijd, weet jij hoe jouw complexe biochemische fabriek, die jouw lichaam, brein en hart zijn, werkt. Ondertussen maak je pralines en een studentenhaver, om mee naar huis te nemen. Als bonus het boek ‘Het Chocolademeisje’ een verhaal dat je alles opnieuw doet beleven.

Uiteraard voel je dit het best als je die dag niet te veel koffie gedronken hebt en voor de workshop een lichte maaltijd geconsumeerd hebt.

 

Inschrijven

Naam

E-mailadres

Geslacht
 Man Vrouw

Woonplaats

Iedere inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot op rekening van Christel Stevens BE79 3770 8262 4233 BIC: BBRUBEBB met vermelding van jouw naam, workshopnaam of nummer, de datum waarvoor je inschrijft. Wanneer je na inschrijving de datum van deelname aan een workshop wenst te wijzigen kan dot tot 10 dagen voor aanvang van de workshop. Bij latere verwittiging vervalt het voorschot van 15€.